فرمانده سابق نیروی انتظامی استان تهران در بازداشت است
علیرضا جمشیدی سخنگوی قوه قضائیه امروز سهشنبه در اولین کنفرانس خبری خود در سال 87 در پاسخ به سؤالی راجع به پرونده زارعی فرمانده سابق نیروی انتظامی استان تهران با اشاره به اینکه در این مورد پیش از این اطلاعرسانی کردهام و در مرحله دادسرا مجاز نیستم اطلاعات گستردهای را در اختیار رسانهها قرار دهم خاطرنشان ساخت: وی هم اکنون در بازداشت بوده و پرونده مراحل قانونی خود را طی میکند.
وی از ماجرا و خبرهایی که در خصوص علی شیرازی دبیر ستاد انتخابات استان قزوین منتشر شده اظهار بیاطلاعی کرد.
سخنگوی قوه قضائیه در خصوص پرونده شهرام جزایری نیز گفت: خوشبختانه برای شهرام جزایری کیفرخواست صادر شده و پرونده وی در حال رسیدگی است که امیدواریم رأی وی هر چه سریعتر صادر شود، اما وی هم در خصوص بحث فرار و هم در خصوص اتهامات ثانوی در حال تحمل کیفر است و پرونده وی در مجتمع قضایی در حال پیگیری است.
جمشیدی در پاسخ به سؤال دیگری راجع به حسین موسویان دیپلمات سابق و عضو سابق تیم مذاکره کننده پرونده هستهای کشورمان گفت: ایشان اتهامات متعددی داشت که یکی از آنها جاسوسی بود اما آقای موسویان از این اتهام تبرئه شد.
وی با اشاره به اینکه قضات متعددی برای این پرونده کار کردهاند، افزود:در مرحله دادسرا 3 قاضی روی این پرونده فعالیت میکردند و در محل دادگاه نیز به همین شکل بود.
وی خاطرنشان ساخت: اتهام دیگر موسویان جمعآوری و نگهداری اطلاعات و اسناد طبقهبندی شده بود که بر اساس ماده 505 قانون قضایی کشور به دو سال حبس تعلیقی و 5 سال محرومیت از تصدی مشاغل دیپلماتیک محکوم شد.
سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه این رأی نیز همانند سایر آراء طی 20 روز پس از صدور رأی قابل اعتراض است گفت: در صورت عدم اعتراض، رأی صادر شده قطعی تلقی خواهد شد و تاکنون نیز از طرف آقای موسویان اعتراضی به حکم صادره صورت نگرفته است.
جمشیدی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری در خصوص پرونده 3 دانشجوی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه این پرونده در مرحله دادگاه تجدید نظر قطعی شده است افزود: مجید توکلی متهم ردیف اول به اتهام تبلیغ علیه نظام، نشر اکاذیب و توهین به مقدسات به 30 ماه حبس محکوم شده است، احمد قصابان متهم ردیف دوم به 26 ماه حبس و احسان منصوری مجموعاً به 22 ماه حبس محکوم شدهاند که این احکام آنها قطعی بوده و در حال سپری کردن محکومیتشان هستند.
جمشیدی در ادامه این کنفرانس خبری راجع به سؤال خبرنگاری در مورد اصل 49 قانون اساسی در خصوص املاک مصادره شده از رژیم سابق و اینکه این اموال به چه کسانی میرسد گفت: املاک مربوط به اصل 49 اموال متعلق به ولی فقیه است و بر اساس تصمیمی که مسئولین بنیاد میگیرند این اموال به مزایده گذاشته شده و فروخته میشود و یا به صورت موقت و استیجاری در اختیار مسئولین قرار داده میشود اما با رفتن فرد از مسئولیت خود همه املاک بایستی به دولت برگردانده و یا خریداری شود.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا در انتخابات تخلف انتخاباتی استفاده از اموال دولتی صورت گرفت یا خیر؟ گفت: در انتخابات مجلس هشتم بیش از 200 مورد تخلف انتخاباتی بود که محورشان توهین، نشر اکاذیب و اتهاماتی از این قبیل بوده است که به 85 درصد از پروندهها رسیدگی شده و مختومه اعلام شدهاند.
سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد؛ در تهران قطعاً تخلف انتخاباتی استفاده از اموال دولتی وجود نداشت، ولی در مورد شهرستانها اطلاع دقیقی ندارم.
جمشیدی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا قوه قضائیه میتواند از سایت گوگل به دلیل تحریف نام خلیج فارس شکایت کند یا خیر؟ با بیان اینکه توهین به حاکمیت ایران بحثی است که به عنوان یک عمل مجرمانه میتواند تلقی شود، گفت: با استفاده از ظرفیتهای موجود نیز میتوان در این زمینه اقدام کرد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ